WICCAC (Webmàsters Independents en Català, de Cultura i d’Àmbits Cívics)

Per | 11/01/2018

+ info: WICCAC

WICCAC (Webmàsters Independents en Català, de Cultura i d’Àmbits Cívics) és una agrupació de webmàsters que hem creat personalment, individualment o en grup, les nostres webs; que som independents, és a dir, que no estem lligats a organismes oficials ni entitats comercials ni professionals ni grups polítics; que tenim propòsits culturals o cívics, i que treballem en català. WICCAC va néixer el 16 de febrer de l’any 2001.La finalitat de WICCAC és de posar en contacte els webmàsters independents en català, intercanviar opinions i experiències i que ens ajudem mútuament a fer, millorar, les nostres webs i a difondre-les. Així mateix, impulsar la normalització de l’ús de la llengua catalana a Internet, i de promoure Internet com a àmbit de cultura i d’activitats cíviques. També, de tenir un coneixement i domini més ampli d’Internet.