9-31/01/2018: Premi Montserrat Roig 2017 al periodisme i la comunicació social

Per | 10/01/2018

+ info: barcelona.cat

Em fa il·lusió presentar-vos el Premi Montserrat Roig al periodisme i la comunicació social de Barcelona, que recull el testimoni i és hereu del Premi Consell Municipal de Benestar als Mitjans de Comunicació, creat l’any 1993.Coincidint amb el 25è aniversari del Premi, hem considerat oportú actualitzar-lo, de comú acord entre els agents implicats, per millorar-lo i adaptar-lo a la realitat actual dels mitjans i dels professionals de comunicació.

Alhora, hem volgut aprofitar per fer un homenatge a la figura de Montserrat Roig, que simbolitza l’essència d’aquest Premi en dues de les seves vessants: professionalment, en tant que escriptora i periodista, i també en la seva faceta d’activista, recollint la memòria històrica de les classes més desfavorides i com a dona amb un fort compromís amb la justícia social i la inclusió.