Adeu a ‘Interviú’ i ‘Tiempo’

Per | 09/01/2018

+ info: Ara

Les revistes Interviú i Tiempo es deixaran de publicar pròximament. El Grup Zeta, editor de les dues capçaleres, va anunciar ahir en un comunicat la seva desaparició, una decisió que va justificar per “la impossibilitat de seguir sostenint durant més temps les importants pèrdues generades per aquestes dues publicacions en els últims anys, com a conseqüència del vertiginós descens en la difusió i en els ingressos de publicitat que han patit de manera intensa i creixent”.

De fet, segons el grup, durant els últims cinc anys Ediciones Zeta -l’empresa que agrupa aquestes dues revistes- ha tingut unes pèrdues “contínues” de set milions d’euros. Pel que fa a la difusió ordinària, s’ha reduït a l’entorn d’un 65% des del 2013, i si es té en compte l’última dècada la caiguda se situa ja en un 80%. El comunicat precisa que es tracta de davallades “similars a les que estan patint moltes capçaleres del sector de la comunicació”. Actualment, entre les vendes a quiosc i altres formes de difusió, es distribueixen uns 30.000 exemplars setmanals d’ Interviú i uns 20.000 de Tiempo, segons les dades de l’Oficina de Justificació de la Difusió (OJD).