15/12/2018: Dossier ¿Una empresa de mujeres? Construir la Re(d)pública de las letras: Editoras Iberoamericanas Contemporáneas

Per | 21/12/2017

+ info: Lectora

El dossier de Lectora. Revista de dones i textualitat del número 24 vol ser una invitacióa pensar sobre la construcciópolítica d’Europa a través de les reflexions, aportacions i qüestionaments de les pensadores contemporànies. Sota el títolPensar amb les filòsofes: Europa com a conflicte, es preténaprofundir en els interrogantsderivats d’un temps de crisi, de violència i de vulnerabilitat, quan l’acciópolítica semblasofrir una espècie de paràlisienfront de les profundes transformacions que configuren noves condicions de vida i de treball i trastoquen profundamentels paràmetres de la ciutadania. El dossier acollirà contribucionscentrades en els escrits de les filòsofesdelssegles XX i XXI sobreaqueststemes, en l’intent de contribuir, a través de les sevesanàlisis, a la reflexiósobre el present.

L’ediciódel dossier serà a càrrec deElena Laurenzi (Universitàdel Salento) i Cristina Sánchez Muñoz (Universidad Autónoma de Madrid).

Els articles, escrits en català, espanyol, gallec, basc, anglès, italià, francès o portuguès, hauran d’ajustar-se a lesnormes de la revista i s’enviaran a través del lloc web de la revista abans de l’1 de juny de 2017.

Les normes de publicaciói l’índex de números anteriors es poden consultar a: http://revistes.ub.edu/index.php/lectora/index