01/02/2018: Oberta la convocatòria del Festival Barcelona VisualSound 2018!

Per | 14/12/2017

+ info: barcelona.cat

Dilluns, 11 de desembre de 2017, amb la publicació de les bases específiques, s’obre la convocatòria de la propera edició del Festival Barcelona VisualSound 2018. Aquesta serà la 15a edició del Festival Barcelona VisualSound.

El 15è Festival Barcelona VisualSound se celebrarà del 2 al 16 de març del 2018, impulsat per l’Ajuntament de Barcelona a través de la Regidoria d’Infància, Joventut i Gent Gran i diferents districtes de la ciutat, amb la coorganització dels Espais Joves Garcilaso, Boca Nord, La Fontana, La Bàscula, els Casals de Joves Casa Sagnier, les Corts i Palau Alòs.

Aquesta nova edició comptarà amb 3 categories en la Secció Competició:

Ficció
Videoclip
Documental

Les obres ja es poden començar a presentar, fins l’1 de febrer de 2018, en les 3 categories establertes en la Secció Competició: “Documental”,“Ficció” i “Videoclip”.

Cada participant podrà inscriure un màxim de 3 obres, 1 per categoria, que hagin estat produïdes a partir de l’1 de gener de 2017.