Ramon Besa, Enric Juliana i Patrícia Plaja reivindiquen el periodisme com a ofici

Per | 04/12/2017

+ info: UPF

El curs acadèmic 2017-2018 del grau en Periodisme de la Facultat de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra es va obrir amb un acte especial en format de diàleg, que va aplegar tres persones reconegudes en l’àmbit del periodisme i de la comunicació corporativa.Patricia Plaja, cap de premsa dels Mossos d’Esquadra, i els periodistes Ramon Besa, cap d’esports d’El País, i Enric Juliana, director adjunt de La Vanguardia, van intentar respondre al llarg d’un parell d’hores de debat a la pregunta “És necessari el periodisme avui?”.

L’acte, presidit pel degà de la Facultat de Comunicació, Carles Singla, i moderat per Sergi Cortiñas, director del grau en Periodisme, va tenir lloc el 21 de novembre, a les 16.30 hores, a l’auditori del Campus Poblenou, ple d’un públic entusiasta que va seguir el debat amb atenció i aplaudiments espontanis. Acabada la taula rodona, es va fer el lliurament de la distinció honorífica concedida per Cáritas Diocesana de Barcelona al treball de final de Grau del curs 2016-2017 amb millor contingut social, i que va recaure en Clara Macau i Núria Picas, per “Ràdio Escola El Raval. Les notícies del Raval”.