Observatori Dones Tech

Per | 29/11/2017

+ info: Dones Tech

Som una investigació que sorgeix del desig d’elucidar certes preguntes per tal de transformar la recerca en una reserva de coneixements útils per a les persones preocupades per les desigualtats entre gèneres i, també, per les persones orientades a la transformació social i política

un espai per repensar la tecnologia i les seves representacions, la seva vinculació amb el cos i les subjectivitats i la seva relació amb les noves formes de producció, de treball, d’afectes, identitats, coneixements, desitjos, sentiments, accions…

un estudi que parteix de l’anàlisi de les dades, informacions i recerques existents a nivell internacional i que s’acosta cap a les pràctiques reals i quotidianes

una recerca que vol fer eco dels projectes, iniciatives i pràctiques personals i col.lectives en relació a les tecnologies, però sobretot de les dones que actualment participen i desenvolupen les eines i tecnologies de la informació i comunicació