16-17/12/2017: Formació en violències de genere, privacitat i seguretat digital des de una perspectiva crítica i feminista

Per | 29/11/2017

+ info: Dones Tech

Formació per a dones políticament actives, activistes i defensores de drets humans, feministes i LGTBIQ per a comprendre i detectar violències i atacs masclistes a internet i les xarxes socials així com per a desenvolupar estratègies individuals i col·lectives de autodefensa i cura digital. Es treballaran àmbits relacionats amb la privacitat i protecció digital, per a desenvolupar pràctiques més reflexives, tàctiques, plaenteres i segures amb les tecnologies.

Donestech organitza aquesta formació de dos dies. L’objectiu és capacitar a dones preocupades pel tema de violències masclistes, així com a activistes feministes i LGTBIQ que vulguin millorar les seves pràctiques de protecció i seguretat digital des d’una perspectiva holística i feminista. Aquesta formació busca proveir d’elements de reflexió així com pràctiques amb eines concretes per a desenvolupar una perspectiva holística de la autodefensa i seguretat digital per a integrar aquestes pràctiques en el nostre dia a dia en tots els àmbits dels que participem.Aquest projecte es realitza des d’ Alia, Associació de dones per la Recerca i Acció. Amb el finançament de l’Ajuntament de Barcelona, Regidoria de Cicles de Vida, Feminismes i LGTBI.