11-16/12/2017: 7ª Setmana de la Fotografia de Sant Lluc

Per | 29/11/2017

+ info: Sant Lluc

Us presentem el programa de la 7 ª Setmana de la Fotografia de Sant Lluc, una iniciativa creada ara fa set anys per impulsar i fer viure l’art de la llum. En aquesta setena edició us convidem a gaudir de tres activitats obertes a tothom:

Una exposició fotogràfica dedicada a la recuperació i difusió de l’obra artística de Ricard Duran i Bargalló (1916-1986). Una conferència-tertúlia a càrrec del professor Artur Cañigueral sobre l’arqueologia visual que tots podem practicar al Mercat dels Encants. I finalment l’acte de proclamació i lliurament dels Premis Fotoconnexió, guardons instituïts enguany per aquesta associació fotogràfica.Agraïm la col·laboració de totes les persones i altres entitats que han fet possible aquest programa i molt especialment a Ricard Duran i Pineda, Eduard Bertran, Artur Cañigueral, Christina Guldager, Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya i Fotoconnexió.