El CIC insisteix en la presumpció d’innocència en la tragèdia de Torroella

Per | 16/11/2017

+ info: CIC

La mort d’una bebè de 10 mesos, la setmana passada a Torrella de Montgrí, en circumstàncies que els mitjans de comunicació van presentar com aberrants és un nou cas d’explotació del sensacionalisme sense tenir en compte el principi de presumpció d’innocència. Es van difondre com a fiables versions sobre les causes de la tragèdia que inculpaven directament a un veí de Torrella, del que es va difondre l’edat i nacionalitat, i el feien fàcilment identificable en aquesta localitat del Baix Empordà (Girona).

Hores desprès es va dictaminar que fou un virus el causant de la mort de la nena, quedant l’home en llibertat sense càrrecs. Però, com ell mateix va declarar a un canal televisiu, la seva reputació ha quedat greument danyada i difícilment podrà socialitzar de nou en un ambient marcat per la sospita, el recel i la desconfiança.