Llibre Blanc de les Revistes i la Premsa en Català 2016

Per | 24/10/2017

+ info: Premsa Comarcal

Es presenta al Reial Club de Polo de Barcelona de Barcelona el Llibre Blanc de les Revistes i la Premsa en Català. El Llibre Blanc es realitza amb el suport de la Generalitat de Catalunya, i fa un retrat del col·lectiu de publicacions que representa la Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals, integrada per l’Associació Catalana de la Premsa Catalana (ACPC), impulsora d’aquest estudi sectorial; i l’Associació de Publicacions Periòdiques en català (APPEC).

L’autor de l’estudi és Enric Yarza, president de Media-HotLine, que ha explicat que actualment formen part de la federació 202 publicacions de pagament en format paper i 122 en format digital; i que totes elles destaquen “per ser molt actives, dedicant molts esforços i molta innovació al producte i al lligam amb els seus lectors” i ha donat dades com que “les 202 publicacions en format paper dediquen 9.980 pàgines d’informació per número editat, el 82% de la publicació dedicada al contingut”. O que “el 72% de les publicacions, siguin premsa o revistes temàtiques, participen en 1.785 activitats en els seus territoris, fet que ajuda a ampliar la connexió amb els seus lectors”.