Metodologies d’usabilitat i experiència d’usuari utilitzades per empreses de videojocs

Per | 07/10/2017

 

Projecte:
Metodologies d’usabilitat i experiència d’usuari utilitzades per empreses de videojocs

Observatori de Comunicació, Videojocs i Entreteniment de l’Institut de la Comunicació
Universitat Autònoma de Barcelona
Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya

 

L’objetiu de qualsevol desenvolupament en videojocs és disposar d’un joc que sigui divertit de jugar, entretingut, que ofereixi sorpreses, que permeti desafiar els jugadors i que aquests puguin aplicar les seves habilitats. Amb la finalitat d’assolir aquest objectiu, hi ha una àmplia varietat de mètodes d’avaluació de jocs actualment disponibles que ajuden els dissenyadors de jocs, desenvolupadors, professionals i usuaris, que comencen a dissenyar i desenvolupar jocs. Les avaluacions de l’experiència de l’usuari als jocs i, en general, als sistemes d’entreteniment interactiu es van aplicar des dels inicis dels desenvolupament de jocs. Els desenvolupadors creaven els jocs i posteriorment els provaven ells mateixos per veure si no tenien problemes i si eren divertits.

 

Descarregar PDF