14/09/2017-14/01/2018: Cinema i emocions. Un viatge a la infància. CaixaForum Girona

Per | 20/09/2017

+ info: Obra Social La Caixa

La directora general adjunta de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Elisa Durán, i la directora del Servei Educatiu de La Cinémathèque française i comissària de l’exposició, Gabrielle Sébire, han presentat aquest matí a CaixaForum Girona la mostra Cinema i emocions. Un viatge a la infància. CaixaForum Girona inaugura, en primícia a l’Estat espanyol, una mostra sobre la relació entre el cinema i la infància
Cinema i emocions. Un viatge a la infància és la tercera exposició que l’Obra Social ”la Caixa” organitza amb La Cinémathèque française. El segon projecte va tenir lloc recentment, amb la mostra Art i cinema. 120 anys d’intercanvis, un aprofundiment, a partir de 349 peces, en el diàleg fecund i ininterromput entre les arts visuals i les cinematogràfiques.Amb l’exposició que s’inaugura a CaixaForum Girona, les dues entitats esmentades donen continuïtat a la seva col·laboració per presentar el paper fonamental de la infància en la creació d’històries i personatges en el cinema, així com la influència que aquestes pel·lícules han tingut en el desenvolupament infantil