Guia per a periodistes 2017-2018 (Oficina del Parlament Europeu de Barcelona)

Per | 07/09/2017

+ info: Col.legi de Periodistes de Catalunya

La Guia per a periodistes 2017 – 2018 ha estat publicada per l’Oficina del Parlament Europeu de Barcelona amb el principal objectiu de simplificar la feina als periodistes i mitjans pel que fa a la cobertura informativa de la institució europea. Només en un clic!

L’Oficina del Parlament Europeu de Barcelona ha publicat la Guia per a periodistes 2017 – 2018 per facilitar la feina als mitjans de comunicació pel que fa a la cobertura informativa sobre el Parlament Europeu. Aquesta guia que podeu descarregar-vos aquí, inclou els principals contactes polítics i institucionals actualitzats. El Parlament Europeu es troba en la segona meitat de la VIII legislatura, la qual finalitzarà amb eleccions europees a la primavera de 2019.