16/09/2017: Presentació del llibre “La causa del periodisme”, Joan Julibert (2017)

Per | 04/09/2017

+ info: Llegir en català

Primera presentació de La causa del periodisme de Joan Julibert i firma de llibres.Dissabte 16 de setembre a les 13 h a l’escenari 2 de la Setmana del Llibre en Català, just davant de la catedral de Barcelona. Conversa entre l’autor i l’editor de Saldonar, Francesc Gil-Lluch.

La causa del periodisme explica el funcionament actual dels mitjans de comunicació de massa, i explora amb valentia i amb una sòlida base documental els motius que els han fet allunyar-se de l’ideal bàsic dels periodistes, servir la veritat. Un llibre que ens vol acompanyar en la nostra passejada diària pels mitjans de comunicació, per donar-nos orientacions perquè sapiguem com es construeixen els relats que volen dirigir les nostres vides i ens dissenyen la realitat compartida.