01-05/11/2017: XXIII Saló del Manga de Barcelona

Per | 26/07/2017

El XXIII Saló del Manga de Barcelona tindrà lloc del dimecres 1 al diumenge 5 de novembre al recinte de Fira Barcelona Montjuïc. Aquest any el certamen, que organitza FICOMIC, ocuparà 75.000 metres quadrats, 5.000 més que en la passada edició. Aquest augment de dies de celebració i d’espai és fruit del creixement del certamen en expositors, públic i visitants.

El gran escenari cobert estarà ubicat a la plaça Univers, espai on tindran lloc els diferents concursos de cosplay, així com actuacions musicals i exhibicions relacionades amb la cultura japonesa. La gran novetat de l’escenari del Saló del Manga és que el dijous 2 de novembre se celebrarà el Sónar Barcelona Manga, que comptarà amb l’actuació de destacats DJs japonesos. Això és fruit de la recerca mútua de sinergies entre dos festivals que tenen lloc a Barcelona i són de referència internacional. A la plaça Univers també s’ubicaran els food trucks.