La Sotana: “Els periodistes esportius ens han deixat un nínxol per culpa del seu clientelisme”

Per | 13/07/2017

+ info: Núvol

Els membres de La Sotana no juguen a ser parcials perquè no porten a sobre el pes de ser periodistes. Tiren d’ironia per desemmascarar les misèries del Barça, el seu entorn i el sector periodístic i, tot i que sembla que facin una tertúlia de bar, el seu target són periodistes i gent sobreinformada. Des de la llibertat absoluta i amb comentaris abruptes, fan entrevistes que, més enllà de ser divertides, poden arribar a treure més gra que les convencionals –escolteu les d’Agustí Benedito, Alfons Godall, Maria Helena Fort o el final de temporada amb Joan Laporta.

Parlem amb tres d’ells: Manel Vidal, Joel Díaz i Andreu Juanola, representants de la primera generació plenament digital que ha sabut utilitzar les xarxes socials per fer-se un lloc als sectors tradicionals. Se’ls augura un futur potent, tot i que encara els queda pedra per picar. L’entrevista és igual de caòtica que el seu programa: aquí cadascú pensa el que vol i ho diu quan vol. Comencem.