Noves eines per a la comunicació eficient del risc d’incendi forestal

Per | 12/07/2017

+ info: Blog del CTFC

Ja estan disponibles els resultats del projecte Comunicació eficient del risc d’incendi forestal (eFIRECOM). El projecte ha reunit actors d’arreu del Mediterrani per tal d’avaluar i desenvolupar noves eines per a facilitar la comprensió del fenomen dels incendis forestals i la conscienciació dels seus riscos.L’objectiu és fomentar el coneixement i la comprensió del risc, per a facilitar la presa de responsabilitat social en la prevenció i protecció dels incendis forestals.

Les eines i els recursos van adreçats a diferents públics, des dels infants fins als tècnics municipals o als professionals de la comunicació, i ens apropen al món dels incendis forestals i als principals reptes i solucions que com a societat cal afrontar per poder continuar gaudint dels nostres paisatges.