Acte lliurament Premi a la Llibertat d’Expressió 2017 a la periodista mexicana Carmen Aristegui

Per | 12/07/2017

+ info: Casa Amèrica Catalunya

Acte de lliurament a la periodista mexicana Carmen Aristegui del XII Premi Casa Amèrica Catalunya a la Llibertat d’Expressió a Iberoamèrica. El guardó és una litografia de l’il·lustrador mexicà Magú creada per a l’ocasió.Aquest Premi es fa extensiu, mitjançant la figura de Carmen Aristegui, al col·lectiu de periodistes de Mèxic, un dels països on l’exercici de la professió és més perillós.

Carlos Payán Velver, referent del periodisme a Mèxic i Premi Casa Amèrica Catalunya a la Llibertat d’Expressió 2015, presentarà a Carmen Aristegui, qui, per la seva banda, exposarà com veu la situació de la Llibertat d’Expressió a Mèxic i el conjunt de l’Amèrica Llatina.També hi seran presents en aquest acte, entre altres, l’escriptora colombiana Laura Restrepo; la degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Neus Bonet, i el primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Gerardo Pisarello.