12/09/2017: Presentació de treballs audiovisuals per a la II edició de la Mostra Versió Original en Català “VOC” / Òmnium Cultural

Per | 06/07/2017

Òmnium impulsa aquests premis per estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en català, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic. Hi poden optar curtmetratges, websèries, videoblogs i nous formats web produïts entre l’1 de gener de 2015 i el 12 de setembre de 2017. Els participant poden optar a premis de fins a 4.000 euros. El termini per presentar les obres finalitza el 12 de setembre. Totes les obres seleccionades seran projectades a la 2a Mostra VOC, que tindrà lloc a diverses poblacions catalanes la tardor de 2017.

+ info: https://www.omnium.cat/noticia/oberta-la-convocatoria-de-la-2a-edicio-dels-premis-voc-daudiovisual-en-catala