Llibre Blanc de la Indústria Catalana del Videojoc 2016

Per | 28/06/2017

+ info: DEV (Associació Espanyola d’Empreses Productores i Desenvolupadores de Videojocs i Software de Entreteniments)

 

Elaborat per DEV (Associació Espanyola d’Empreses Productores i Desenvolupadores de Videojocs i Software de Entreteniments), amb el suport de ICEC – Institut Català de les Empreses Culturals, l’informe té l’objectiu d’estudiar en detall la indústria de desenvolupament de videojocs a Catalunya, un dels pols més importants d’aquest sector.

El Llibre Blanc es dirigeix als estudis desenvolupadors, als professionals actuals i futurs del sector, a les entitats públiques i, també, a inversors privats espanyols i internacionals, sent una immillorable eina per conèixer en profunditat la indústria i el mercat del videojoc i recollir tota la informació possible per a la presa de decisions i per poder elaborar els plans d’inversió i suport públic de cara als propers anys.