Com elaborar el pla de comunicació de l’associació?

Per | 22/04/2017

Tot comunica! Si no ho comuniqueu és com si no ho féssiu!Segur que en els darrers anys heu sentit aquestes dues frases un munt de vegades. Tot i haver-se convertit en mantres dels nostres dies són ben
certes. És així. Tot comunica. Fins i tot no comunicar. La comunicació és, doncs, una qüestió bàsica per
aconseguir un bon funcionament en una associació. No només és important per donar a conèixer l’entitat i les seves activitats, aconseguir noves persones associades o captar fons sinó que s’ha d’entendre com un camp especialment estratègic per treballar la missió de l’entitat i els seus objectius.

Per tant, és important no deixar la comunicació a la improvisació. És clau planificar-la per aconseguir que sigui eficient i eficaç. En aquesta Guia d’Assessorament exposem les diferents parts d’un pla de comunicació i com treballar-les per aconseguir bons resultats comunicatius.

+ info: http://tjussana.cat/doc/publicacions/GA_8.pdf