La Filmoteca celebra cinc anys al Raval

Per | 01/03/2017

+ info: Barcelona cultura

El 19 de febrer del 2012 va obrir portes a la plaça de Salvador Seguí del Raval la nova seu de la Filmoteca de Catalunya. Per commemorar els cinc anys d’història al barri, el centre organitza un seguit d’activitats divulgatives i lúdiques, així com projeccions especials.

El diumenge 19 de febrer és el dia dedicat a tota la família, en què petits i grans podran reviure la història i la prehistòria del cinema. La jornada comença a les 16 h amb dues hores d’animació al vestíbul a càrrec de l’entitat MODIband. De 16.30 a 19 h, a l’Espai Delmiro de Caralt, el Taller GIFinoscopi, organitzat per Drac Màgic, ofereix la possibilitat de fer gifs a partir de la col·lecció d’objectes cinematogràfics històrics de la Filmoteca. Aquella mateixa tarda també es proposen tres visites guiades a l’exposició Les façanes de Can Pistoles, sobre els cartells publicitaris de l’antic Cinema Capitol, una bona oportunitat de gaudir de l’actual mostra del centre en els seus darrers dies, ja que s’acaba el pròxim dia 26.