8a Jornada de recerca de la Societat Catalana de Comunicació

Per | 26/01/2017

+ info: Programa jornada, Web Societat Catalana de Comunicació (SCC-IEC), Web Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC)

La Societat Catalana de Comunicació, filial de l’Institut d’Estudis Catalans (SCC-IEC) ha organitzat avui 26 de gener la 8a Jornada de recerca.

Amb aquesta activitat es commemora el 30è aniversari de la institució. L’acte se celebrarà el dijous 26 de gener, de les 10h a les 14h, a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans (carrer del Carme, 47, 08001 Barcelona), i estarà obert a tots els interessats, tant socis com no socis.

El programa de la jornada compta amb una taula rodona amb la participació de tots els expresidents que ha tingut la institució, i que estarà estructurada en dues parts: una primera part, moderada per la degana de la Facultat de Ciències de la Comunicació (UAB), María José Recoder, estarà dedicada a l’etapa fundacional i els principals objectius aconseguits al llarg de les seves tres dècades d’existència. A continuació, una segona part, serà moderada pel director del Departament de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), José Fernández-Cavia, i se centrarà en el futur de la recerca en comunicació i com la Societat Catalana de Comunicació pot contribuir a la seva consolidació i internacionalització.